Lockande lockar

Kan man alltid permanenta sitt hår?

Vi på Koaffyr har kunskapen att permanenta hår med olika tekniker. Håret kan vara för slitet och skadat för att klara av den påfrestning som behandlingen innebär, därför kontrollerar vi alltid hårets kvalité. Ditt hår kan få en ny struktur och form, delvis eller hela håret.

 

Lockigt eller korkskruvar?

Dina önskningar hur lockarna ska se ut spelar också en avgörande roll om detta är en behandling som uppfyller din målbild. Ring oss för konsultationstid, så hjälper vi dig!

Är du lockig av naturen?

Härligt! Lockigt hår är fantastiskt och en tillgång om det får vård och klipp på rätt sätt. Du har säkert märkt att håret snabbt och lätt kan bli både torrt och risigt eftersom vågigt, lockigt och krulligt hår oftast har svavelproteinerna i hårstråna mer ojämnt fördelade och ytan på håret, som kallas fjällskiktet, mer öppna. Vi på Koaffyr hjälper dig gärna att skulptera dina lockar och ger värdefulla hårvårdsrekommendationer för att skapa mjuka, glansiga och definierade lockar.

 

Hur gör man lockar ?

Man kan skapa lockar med hjälp av stylingverktyg såsom locktång, platttång och värmespolar. Det finns mängder tips på sociala medier men viktigt att komma ihåg att alltid använda värmeskydd, vår favorit på Koaffyr är Keunes Hot Iron Spray men vi har många fler råd och tips att för att skapa lockar och textur.

 

På frisörsalong Koaffyr i Malmö hjälper vi dig att permanenta/locka håret. Vi är experter på hår och använder den teknik som passar ditt hår bäst samt för bästa resultat. Ring oss för att boka konsultation och för exakta prisuppgifter. 040-42 42 73