Hårvård

Hårbottenbehandling

En klippning är inte bara en klippning: vi erbjuder noggranna konsultationer och skräddarsydda behandlingar. Det färdiga resultatet ska spegla din personlighet och ta hänsyn till din livsstil utan kompromiss med stil och uttryck. Vi på Koaffyr, din bästa frisör i Malmö, ger dig just det.

 

Vilken hjälp finns det för min hårbotten?

Ett vackert och friskt hår börjar med en frisk hårbotten. För att få resultatet man önskar måste man börja med själva roten till problemet – innan man behandlar dess effekter. En ren hårbotten främjar en hälsosam miljö för optimal hårväxt. Om din hårbotten inte ser bra ut, gör inte ditt hår det heller.

Vi på Koaffyr erbjuder skräddarsydda behandlingar för din hårbotten. Vi på Koaffyr använder oss av Keune Derma Scanner som är ett analysverktyg för hårbotten där vi kan mäta fem olika parametrar som fuktighetsnivå, fettnivå, döda hudceller, densitet och talk. När analysen är klar får du en produktrekommendation för att avhjälpa eventuella problem. Om du tänker på vilka olika hudtyper och problem som man kan ha så dyker säkert torr, fet, känslig och lättirriterad hud och hy upp i dina tankar.

Hårbotten fungerar på samma sätt som din hud. Du behandlar säkert din hud med hudkrämer, serum och peeling. Du behöver ge samma kärlek och omvårdnad till din hårbotten. Ett vackert och friskt hår börjar med en frisk hårbotten. Var medveten om att experterna på Koaffyr är hårspecialister och inga certifierade läkare. När du har svåra hårbottenproblem råder vi dig att gå till en läkare.

 

Individanpassad hårkur

Vi på Koaffyr gör alltid en personlig hårkonsultation för att skräddarsy hårvård just för dig.

Några axplock från vår meny

Miracle Elixir reducerar skador på håret och gör det fantastiskt mjukt. Den är näringsgivande, reparerande och leder till glansigt hår. Perfekt för skadade och stressade hårstrån.

Bond fusion är en fantastisk produkt som används oftast i samband med färgning. Följer du vår rekommendation så får du starkare bindningar i håret som leder till friskare och glansigare hår. Den ger ditt hår kraft och stärker håret inifrån och ut.
Den är en bindningstärkare och hjälper håret att bevara sig starkt och friskt.

Vital Nutrition ger näring till torrt, poröst och skadat hår. Dessa produkter ger näring till den inre hårstrukturen samtidigt som det formar ett skyddande hölje runt skadade områden, återställer och vitaliserar stressade hårstrån. Vital Nutrition gör håret mjukt, glansigt och lätt att reda ut.

Satin Oil som är berikad med maracuja, baobab- och monoïolja, är skönhetsfenomenet som markant förbättrar hårkvaliteten. Gör håret otroligt silkeslent, mjukt och glansigt.

Derma Peeling en hudbehandling för hårbotten. Innehåller glykolsyra som penetrerar huden och lösgör döda hudceller medan mikrogryn av vulkansten exfolierar hårbotten varsamt. Arginin ger fukt och gör hårbotten mjuk o ren. Ett vackert och friskt hår börjar med en frisk hårbotten.

Vi arbetar med Keunes produkter som har högkvalitativa ingredienser. De har ett eget utvecklingsteam i Nederländerna som bedriver forskning och applicerar de senaste teknikerna för att utveckla de bästa hårvårdsprodukterna.

 

Erbjuder ni hårbottenbehandling i malmö?

Absolut! på salong Koaffyr i Malmö hjälper vi dig med hårbottenbehandling. Vi är experter på hår och använder den teknik som passar ditt hår bäst samt för bästa resultat. Ring oss för att boka konsultation och för exakta prisuppgifter. 040-42 42 73