Din bästa frisör i Malmö

Om Koaffyr

Malmö

Letar du efter den bästa frisören i Malmö?

Välkommen till Koaffyr!
Vi är utbildade hårexperter, vi kan hår och vi älskar färg!

En klippning är inte bara en klippning, det färdiga resultatet ska  spegla din personlighet och ta hänsyn till din livsstil utan  kompromiss med stil och uttryck. Vi på Koaffyr, din bästa frisör i  Malmö, ger dig just det.

Vi håller oss alltid uppdaterade:

  • Trenderna
  • Färgteknikerna
  • Hårprodukterna

Med professionell frisörkunskap lägger vi ner själ och hjärta för att  uppfylla dina önskningar och locka fram den bästa versionen av dig!  Något annat vill vi inte sätta vårt sigill på.

Rebecca

Koafför & färgexpert

Med svart bälte i sax och mer än 25 priskantade år i branschen tar Rebecca hand om dig och ditt hår. Alltid uppdaterad. Alltid redo. Med stort engagemang håller sig Rebecca à jour med trender och färgtekniker, något hon har en stor passion för. Alltid nära till skratt, alltid med stor fingertoppskänsla erbjuder hon dig högsta kvalitet och hårnöjdhet i en behaglig atmosfär på Koaffyr, din frisör i Malmö.

Daniella

Koafför & färgexpert

Med utmärkt känsla för färg och form skapar Daniella en helhet för dig som kund och strävar efter att med lika delar lyhördhet och skicklighet ta fram den bästa versionen av ditt hår. I Daniellas noggranna händer känner du dig alltid trygg och väl omhändertagen; med sax och pensel verkställer hon just dina önskemål. Kort sagt: en klippa på att klippa!

Smulan

Salongshund & Top Dog

Vår salongshund Smulan står till ditt förfogande under din behandling, om så önskas! Hon älskar att ligga i knäet och har inget emot att du klappar henne -- en äkta terapihund! Vill du hellre ha henne på behörigt avstånd, ligger hon i fönstret och spanar.

Salong Koaffyr

Vi är stolta över frisörsalongen Koaffyr. Salongen ligger i centrala malmö ett stenkast från malmö opera. Är Koaffyr den bästa frisörsalongen i Malmö? Besök oss och utvärdera själv!

Vad betyder Koaffyr?
Koaffyr kommer från franskans coiffure och betyder håruppsättning, kamning, eller frisyr.

BOKA TID ONLINE

Letar du efter en bra frisör i Malmö? Vill du klippa dig eller funderar du kanske på en total makeover? Vi kan hår och vi älskar färg! Boka klipptid hos Koaffyr online idag.