Hårförlängning / Extensions

Drömmer du om ett långt svall?

På Koaffyr jobbar vi med hårförlängning av bästa kvalitet och mest skonsamt för håret. Vi är auktoriserad inom Hairtalk extensions som har oändliga möjligheter för att skapa ditt drömhår.

Förlängning och Förtjockning

Tappar du hår pga stress, sjukdom eller graviditet? Känns ditt hår slitet och livlöst? En hårförlängning kan vara precis det du söker!
Hairtalk har hår i flera olika längder, färger och bredder. Ditt drömhår går att skapa! Ring oss för att boka in en konsultation för rådgivning så hjälper vi dig välja färg och längd för att matcha dina hårdrömmar och ge dig exakta prisuppgifter.

 

Önskar du effekter?

Har du mörkt hår och vill ha kalla, ljusa slingor? Detta går att skapa med Hairtalk extension.
Det kan vara ett skonsammare alternativ än färgning att sätta in några ljusare slingor av Hairtalk för att skapa effekt. Det sparar på din hårkvalitet och ger dig mer flexibilitet i ditt hår.

Dessutom är det väldigt roligt att kunna leka och vara kreativ med sina färgval, då det är lätt att förändra igen!

 

Vill du få långt hår för en kväll?

Hairband är för dig som vill ha en snabb lösning att få ett fylligare och längre hår på endast fem minuter! Det är en användbar och enkel hårförlängning som du kan vara riktigt kreativ med. Hairbands kommer i längderna 25 respektive 40 cm och finns i 13 olika färger, allt för att passa just dig.

Priser
Hairband, 25 cm – 3185 kr
Hairband, 40 cm – 4310 kr

 

 

Vad kostar Hairtalk Extensions

Det finns många olika, kreativa lösningar med Hairtalk för att skapa ditt drömhår. Beroende på vilken typ av förändring du vill göra kan priset variera. Det beror på hur mycket hår och hur långt det ska vara.

 

På frisörsalong Koaffyr i Malmö hjälper vi dig med hårförlängning och extensions. Vi är experter på hår och använder den teknik som passar ditt hår bäst samt för bästa resultat. Ring oss för att boka konsultation och för exakta prisuppgifter. 040-42 42 73